Sprankelmiddagen

SPRANKELMIDDAGEN

In 2024 startte ik met een nieuw aanbod in mijn kindercoachpraktijk! Een training van vier of zes keer, waarbij lekker in je vel zitten centraal staat. Gezelligheid, een relaxte sfeer en verbinding zijn voor mij heel belangrijk en dit zal ook zeker voelbaar zijn tijdens de bijeenkomsten.

Tijdens de vier of zes bijeenkomsten gaan we met verschillende thema’s aan de slag. We werken samen, maar gaan ook aan de slag met het eigen zelfbeeld, we gaan op zoek naar kwaliteiten en talenten van ieder kind. Dit doen we door middel van spelletjes, creatieve werkvormen, maar we gaan ook de natuur in.

De training vindt plaats in mijn praktijkruimte in Zuidwolde, om de week van 14.30 uur tot 16.00 uur.

Is een kindercoachtraject net iets te veel van het goede, maar gun je je kind wel een gezonde dosis zelfvertrouwen en een heerlijk momentje voor zichzelf in een fijne, huiselijke sfeer? Meld je zoon/dochter dan zeker aan, dan gaan we er samen iets moois van maken!

Heb je vragen of komt het tijdstip/de dag niet helemaal lekker uit? Mail, app of bel gerust, dan gaan we samen op zoek naar andere mogelijkheden!

Sprankelmiddagen training

    Ik zou m'n kind heel graag meer laten sprankelen en meld mijn kind aan!