Ervaringen

Moeder van T. (11 jaar):

Kindercoach sprankel doet haar naam eer aan.
Het is Manon gelukt m’n zoon letterlijk weer te laten sprankelen /stralen. Van jongen die erg met zichzelf en het leven in de knoop zat, naar weer een sprankel in zijn ogen.

Passende hulp zoeken was moeilijk, maar Manon heeft samen met hem en al haar liefde en geduld geheel op kindvriendelijke manier handvaten geboden om dingen achter hem te laten en het leven/mensen beter te begrijpen.

December 2023

D. (14 jaar):

Ik vond het altijd erg gezellig bij Manon, de sfeer was gezellig, de muziek was gezellig, altijd spelletjes doen dat gebaseerd was op coaching of normale spelletjes. Ook mocht ik schilderen en tekeningen maken. Ik vond het altijd fijn om met haar te praten en om alle dingen te delen die me dwarszaten en ze heeft me daar erg goed mee geholpen en ook met mijn onzekerheid. 🙂

December 2023

Moeder van A:

Manon heeft onze dochter geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en ook bij de overgang naar de brugklas. Wij zijn echt ontzettend blij met haar hulp die ze onze dochter gegeven heeft. In een huislijke en ontspannen sfeer. Wij raden het dan ook iedereen aan als je zoon of dochter ergens mee zit.

December 2023

Moeder van I:

Blij met onze keuze om bij Manon te komen. Een dame die aansluit bij mijn dochter, die een luisterend oor bood en duidelijk is voor mij als ouder.

Fijn onderling contact en nauw betrokken. Dit gaf mij en mij dochter een goed gevoel. Is flexibel en past zich aan. Heeft mijn dochter geholpen in haar zelfvertrouwen. En zo blij: dit wordt als maar meer!!

November 2023

Moeder van Y.:

Wat zijn wij blij en dankbaar dat we gebruik mochten maken van de expertise van Manon. Wat een fijn persoon!

Lief, geduldig, doortastend en kundig! Onze dochter vond het een feestje om weer naar Manon te mogen. Ze wist op een creatieve en speelse manier tot de kern door te dringen zonder dat onze dochter het gevoel had dat er hard “gewerkt” werd. Ze ervaarden de gesprekken met Manon als heel erg prettig. Ze voelde zich veilig en gehoord.

Na de begeleiding van Manon hebben we een veel zelfverzekerder dochter in huis. Ze kan veel beter verwoorden hoe zij zich voelt en wat ze lastig vind. Dit resulteert in een vrolijker en sterker meisje. Een dame die klaar is om volgend jaar naar het voortgezet onderwijs te gaan.

Lieve Manon, heel erg bedankt!! We gunnen ieder kind, die hier behoefte aan heeft, jouw begeleiding, kennis, expertise, geduld en liefdevolle aandacht!

Y. (11 jaar):
Ik kijk nu sneller naar wat ik zelf kan doen als er problemen zijn. Ik durf sneller op iemand af te stappen.
Je wordt gecoacht door spelletjes te doen en je doet vaak wat je zelf leuk vindt, bijvoorbeeld schilderen. Ik vond het heel leuk om bij Manon te zijn!

Moeder van L.:
Blij zijn met jezelf en staan voor wat je wil vind ik ontzettend belangrijke eigenschappen die ik heel graag aan mijn dochters mee wil geven. Mijn oudste is super sociaal en wil het graag iedereen naar de zin maken. Heel fijn, maar daardoor gaat ze soms voorbij aan hetgeen wat ze zelf graag wil. Daarom leek de workshop “Blij met mij” van Manon me erg leuk voor haar. Eerst vond ze het spannend om heen te gaan, ze wist niet zo goed hoe en wat en wie de andere meisjes waren, maar ik haalde een super enthousiast en stralend meisje weer op, een hele leuke middag gehad en ze was ook echt heel enthousiast over haar mooie schatkistje met haar eigen eigenschappen erin. Ze kon honderduit vertellen over de eigenschappen die ze in haar kistje had gedaan en ik had ook echt het gevoel dat de workshop haar een extra gevoel van trots zijn op zichzelf gaf.

Moeder van J.:
In de meivakantie is onze dochter J. bij de workshop ‘Blij met mij’ van Manon geweest. Manon wist onze dochter meteen op haar gemak te stellen, terwijl ze elkaar nooit eerder hadden gezien! In een heel ontspannen sfeer zijn ze met een paar meiden aan de slag gegaan en hebben spelenderwijs gefocust op ieders talenten. Na de workshop wilde J. niet mee naar huis, omdat ze het zo leuk vond! Het was een boost voor haar zelfvertrouwen. Manon is een ontzettend lieve, opgewekte en spontane meid en uitermate geschikt voor dit vak!

Enkele reacties naar aanleiding van de workshop ‘Blij met mij’ op 25 april en 3 juni 2022.

 • D. (10 jaar):
  Ik vond het leuk dat ik samen met andere kinderen in een groepje zat, die ik nog niet kende en nu wel.

 • I. (9 jaar):
  Ik vond het heel leuk, ik heb geleerd waar ik goed in ben. Dat wist ik al wel, maar nu ben ik ook nog andere dingen te weten gekomen.

 • D. (8 jaar):
  Ik vond het leuk om een spelletje te spelen en om te verven.

 • A. (8 jaar):
  Ik heb geleerd over mezelf wat ik nog beter kan doen en waar ik goed in ben!

 • N. (8jaar):
  Ik vond het super leuk! De workshop krijgt van mij een 10!

 • N. (8 jaar):
  Ik vond het super leuk om te knutselen!

 • L. (9 jaar):
  Ik vond het super leuk, omdat we gingen knutselen.

 • J. (7 jaar):
  Ik vond het fijn dat we door spelletjes te spelen, gingen leren over onszelf en dat ik nu niet meer onzeker over mezelf ben.

 • D. (7 jaar):
  Ik vond het leuk dat we spelletjes gingen spelen en gingen knutselen!

Moeder van R.:
Lieve Manon.
Voordat we bij jou kwamen waren we al een poosje zoekende met onze dochter. Ze was erg onzeker, angstig, teruggetrokken, en dat uitte zich vaak in kriebels in haar buik en daardoor niet meer kunnen eten. Nadat wij zelf veel gesproken hebben en haar probeerden te helpen, lukte ons dit helaas niet zelf.
We gingen op zoek naar iets wat bij onze dochter haar leeftijd en karakter paste. Zo kwamen we bij Manon uit. Na een fijn telefoongesprek en een gesprek bij ons thuis over onze dochter startten we samen met Manon het traject. Onze dochter ging er vanaf dag 1 met veel plezier naar toe… en keek uit naar de momenten dat ze weer naar Manon mocht gaan. Wij zagen onze dochter langzamerhand ontspannener worden en kreeg steeds meer haar zelfvertrouwen terug. Ze ging weer in zichzelf geloven en de angst voor dingen maakte plaats voor plezier, onze dochter kon zich weer verheugen op dingen zonder spanning. De kriebels werden steeds minder waardoor ze weer kon eten…
Na een aantal maanden hebben we de contactmomenten naar wekelijks steeds meer afgebouwd. Totdat onze dochter het vertrouwen had om het zelf weer te kunnen en dat heeft ze. Wat is het fijn om haar weer te zien stralen en te zien dat ze geniet en vertrouwen heeft in haar eigen kunnen. Wij zijn Manon enorm dankbaar, en hopen dat zij nog veel kinderen kan helpen.

Moeder van J.:
Manon is een kindercoach met een hele natuurlijke manier van interactie richting kind en ouder. Ze vindt direct aansluiting en weet zich goed in te leven in de zaken die spelen bij ouder en kind.
Onze dochter ging met ontzettend veel plezier naar de coaching toe.
De handvatten worden beeldend en op een speelse manier toegepast, en ook duidelijk uitgelegd aan de ouders zodat je er thuis mee verder kan.
Onze dochter weet nu sneller te vertrouwen op zichzelf hoe fijn is dat.
We zijn zeer tevreden en raden iedereen aan om de coaching bij Manon in te zetten.