Ervaringen

Moeder van R.:

Lieve Manon.

Voordat we bij jou kwamen waren we al een poosje zoekende met onze dochter. Ze was erg onzeker, angstig, teruggetrokken, en dat uitte zich vaak in kriebels in haar buik en daardoor niet meer kunnen eten. Nadat wij zelf veel gesproken hebben en haar probeerden te helpen, lukte ons dit helaas niet zelf.

We gingen op zoek naar iets wat bij onze dochter haar leeftijd en karakter paste. Zo kwamen we bij Manon uit. Na een fijn telefoongesprek en een gesprek bij ons thuis over onze dochter startten we samen met Manon het traject. Onze dochter ging er vanaf dag 1 met veel plezier naar toe… en keek uit naar de momenten dat ze weer naar Manon mocht gaan. Wij zagen onze dochter langzamerhand ontspannener worden en kreeg steeds meer haar zelfvertrouwen terug. Ze ging weer in zichzelf geloven en de angst voor dingen maakte plaats voor plezier, onze dochter kon zich weer verheugen op dingen zonder spanning. De kriebels werden steeds minder waardoor ze weer kon eten…

Na een aantal maanden hebben we de contactmomenten naar wekelijks steeds meer afgebouwd. Totdat onze dochter het vertrouwen had om het zelf weer te kunnen en dat heeft ze. Wat is het fijn om haar weer te zien stralen en te zien dat ze geniet en vertrouwen heeft in haar eigen kunnen. Wij zijn Manon enorm dankbaar, en hopen dat zij nog veel kinderen kan helpen.Moeder van J.:

Manon is een kindercoach met een hele natuurlijke manier van interactie richting kind en ouder. Ze vindt direct aansluiting en weet zich goed in te leven in de zaken die spelen bij ouder en kind.
Onze dochter ging met ontzettend veel plezier naar de coaching toe.
De handvatten worden beeldend en op een speelse manier toegepast, en ook duidelijk uitgelegd aan de ouders zodat je er thuis mee verder kan.
Onze dochter weet nu sneller te vertrouwen op zichzelf hoe fijn is dat.
We zijn zeer tevreden en raden iedereen aan om de coaching bij Manon in te zetten.