Even voorstellen…

Hoi! Ik ben Manon Steenbergen-Zandman. Ik ben 30 jaar en woon in Zuidwolde. Ook ben ik sinds oktober 2021 trotse moeder van een prachtige dochter. Ik vind het heerlijk om leuke dingen te doen met familie en vrienden, ik wandel graag in het bos en paardrijden is mijn grote hobby.

Werken met kinderen is altijd al mijn passie geweest. Toen ik op de basisschool zat, droomde ik er al van om juf te worden. De pabo was dan ook een logische stap. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs en ik realiseer me steeds meer dat er veel kinderen zijn die het soms even moeilijk hebben. Kinderen die net een beetje meer extra aandacht en begeleiding nodig hebben trekken mijn aandacht.

In 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om, naast mijn baan als leerkracht, een opleiding tot Kindercoach te volgen. In 2019 heb ik mijn diploma behaald en daarom mag ik mezelf nu Kindercoach noemen. Ook ben ik nu dus de trotse eigenaresse van Kindercoachpraktijk Sprankel!

In mijn praktijk wil ik kinderen weer laten sprankelen. Ik wil een luisterend oor bieden en een glimlach op het gezicht van een kind toveren!

Als leerkracht zag ik dat kinderen gaan stralen en groeien op het moment dat zich gezien en gehoord voelen en als ze iets beheersen wat eerst lastig was. Dit is ook wat ik wil bereiken in mijn praktijk. Ik weet zeker dat een kind dat lekker in z’n vel zit veel sneller tot bloei komt en zich beter kan ontwikkelen.

Wil je meer over mij of over mijn werkwijze in mijn praktijk weten? Neem gerust contact met me op. Dit kan via het contactformulier op deze website, maar bellen of mailen is ook geen enkel probleem.